Energivej 9

9300 Sæby

Hurtig leveringstid​

speed

Konkurrencedygtige priser​

money

Højeste kvalitet​

medal

​Plastbearbejdning med CNC-maskiner

Hos KB Metal ApS i Sæby har vi stor erfaring med plastbearbejdning såsom CNC-drejning og CNC-fræsning for for virksomheder i hele landet. Plastbearbejdning kan være alt fra CNC-bearbejdning af plast til spåntagning.

Omfattende CNC-maskinpark til plastbearbejdning

​Vi har stor ekspertise med alle former for plastbearbejdning. Det gælder drejning, fræsning og slibning samt forskellige former for spåntagning såsom boring, filing, rømning, savning og slibning af plastemner.

Vores omfattende CNC-maskinpark gør os i stand til at arbejde med emner af enhver sværhedsgrad, og vi kan udføre plastbearbejdning i store serier, men vi laver også gerne enkeltstyksproduktion.​

Vi bestræber os på, at have tæt kontakt med vores kunder, så jeres plastbearbejdning udformes lige som I ønsker. 

Dertil kommer, at vi løbende arbejder med optimering af vores arbejdsprocesser. Samtidig lægger vi stor vægt på service, kvalitet og konkurrencedygtige prise. Vores produkter bliver altid undersøgt med vores eget kvalitetssikringssystem, som vi har tilpasset de enkelte processer.

Kontakt os gerne for at få flere oplysninger

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for plastbearbejdning såsom CNC-bearbejdning og spåntagning af plast. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, og vi giver også gerne råd og vejledning i forhold til jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 98 86 40 66 for at indlede en drøftelse, eller sende en e-mail til kb@kbmetal.dk.

SKAL VI RINGE DIG OP?​

Send os en besked med dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

KB Metal ApS

CVR: 10061350

Adresseinfo

Energivej 9

9300 Sæby

Kontaktinfo

Telefon: 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk