Energivej 9

9300 Sæby

Spåntagning til bearbejdning af alle former for materiale

Hos KB Metal ApS i Sæby nær Frederikshavn udfører vi spåntagning af blandt andet plast, aluminium og diverse andre ståltyper for firmaer i hele landet. Vi laver også traditionel CNC-bearbejdning, og derfor påtager vi os også gerne opgaver som både vedrører spåntagning og konkret CNC-arbejde i hele Nordjylland.

Boring, drejning, fræsning og anden spåntagning

​Spåntagning er en mekanisk bearbejdningsproces, hvor vi fjerner materiale fra emner ved hjælp af forskellige former for skærende værktøjer. En af de mest almindelige spåntagende bearbejdningsprocesser er boring, drejning og fræsning samt høvling. Der kan endvidere være tale om filing, rømning, savning og slibning.

Vi har en omfattende maskinpark, som gør os effektive og fleksible. Dermed kan vi udføre både enkeltstyksproduktion og store serier. Vi kan også tilbyde teknisk plastbearbejdning i højeste kvalitet til vores kunder. 

Dertil kommer, at vi altid er lagerførende med et bredt udvalg af materialer, således vi kan starte produktionen af spåntagning omgående.

Vores maskinparken gør os endvidere i stand til at tilbyde spåntagning i forbindelse med både simple og komplekse emner. Vi har altid fokus på, at vi løbende skal udvikle vores arbejdsprocesser, således vi fortsat kan tilbyde høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Få mere at vide om bearbejdning af emner

​Kontakt os gerne for at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for spåntagning af emner i enten enkeltstyksproduktion eller store serier. Vi vejleder gerne om forskellige løsningsforslag, og vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov, før vi laver et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 98 86 40 66, eller skrive til os på kb@kbmetal.dk.

​Firmainfo

KB Metal ApS

CVR: 10061350

Adresseinfo

Energivej 9

9300 Sæby

Kontaktinfo

Telefon: 98 86 40 66

E-mail: kb@kbmetal.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.